MijnTraining actueel: Altijd op de hoogte

Opbouw van een goed adviesgesprek

Leer hoe je een adviesgesprek opbouwt in vier fasen

Lees meer

Verkopen met je oren

Verkopen draait niet alleen om wat jij over je product kan vertellen, maar ook om hoe jij kunt luisteren naar de klant en zijn klantvraag.

Lees meer

Open trainingen

Open trainingen zijn korte, praktijkgerichte trainingen en zijn een goede keuze als je op zoek bent naar een training voor jezelf. Je komt in een groep met andere deelnemers die hetzelfde willen leren. De trainer zorgt voor een veilige, besloten sfeer waar je straffeloos fouten mag maken, zonder dat je collega's dat zien. En zo je weet, van fouten maken en elkaars fouten leer je snel heel veel. In een open training geeft dat een prettige dynamiek. Wij hebben een ruim aanbod aan trainingen met open inschrijving. Deze trainingen gaan regelmatig van start op diverse locaties in Nederland op vastgestelde data. Heb je collega's die dezelfde training willen volgen? Weet dat we deze trainingen ook bij jou op locatie kunnen verzorgen.

Maatwerktrainingen

Hebben jij en je collega’s dezelfde leervraag? Kies dan voor een incompany training. Bij jullie op kantoor of op een mooie locatie elders in het land organiseren we dan een training op maat. Met jullie eigen input stellen we een programma samen voor de situatie in jullie organisatie. Maatwerk dus! Dit vaste maatwerkprogramma kunnen we ook verschillende keren per jaar aanbieden tegen scherpe tarieven.

Coaching

Liever 1-op-1 samen met een trainer aan de slag of heb je een specifieke leervraag? Kies dan voor een 1-op-1 coaching. Zo'n traject biedt alle aandacht voor jouw doelen en jouw proces. Een coachingstraject gaat over vaardigheden die voor jou en jouw functioneren belangrijk zijn. Persoonlijke ontwikkeling en een stijl van leidinggeven ontwikkelen zijn typische trainingen die je het beste 1-op-1 samen met een trainer of coach doet. Je kunt coaching ook heel goed combineren met een opentraining or maatwerktraining.

Ik vond de training Assertiviteit heel erg leerzaam en interessant. De rollenspellen waren best moeilijk, maar een uitdaging om te doen. Ik ga wat ik geleerd heb zeker in de praktijk brengen. Het was een kleine groep waardoor we diep op de onderwerpen kon

Deelnemer training Assertiviteit

De persoonlijke aandacht tijdens de training Interpersoonlijke communicatie was heel prettig. Er is met tijd en diepgang gekeken naar de communicatie van deelnemers. Er wordt goed doorgevraagd en geanalyseerd.

Deelnemer training Interpersoonlijke communicatie

Ik voelde me erg prettig in de kleine groep. De trainer was enthousiasmerend in combinatie met een prettige rustige uitstraling. Hierdoor voelde ik me op mijn gemak en heb ik veel geleerd over mezelf en anderen.

Deelnemer training Interpersoonlijke communicatie

Mijn doel om aan de training Klantgericht telefoneren deel te nemen was om lastige klanten beter te woord te kunnen staan. Ik heb nu een beter gevoel over hoe ik dit aan moet pakken.

Deelnemer training Klantgericht telefoneren

Ik vond de training Overtuigend presenteren geweldig leerzaam en ook heel goed voor mijn zelfvertrouwen.

Deelnemer training Overtuigend presenteren

De trainer was erg betrokken en deed de deelnemers vaak verbaasd staan over haar inzicht in de persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Ze heeft mij in ieder geval extra zelfinzicht gegeven waarmee ik concreet aan de slag kan.

Deelnemer training Persoonlijke effectiviteit

Onze klanten

DPA CIZ Promeetec Florence

 

Ziezo    Rhenus   Unigarant

 

 

RDW  KNMG Warmtebouw  Unica De Voogt Zorggroep