Voordelen mijntraining

  • Kleine groepen
  • Persoonlijke leervraag
  • Voordelig geprijsd
  • Ervaren trainers

Kleine groepen
Met maximaal 8 deelnemers zijn de groepen klein, zodat iedereen voldoende mogelijkheid heeft om persoonlijke leerdoelstellingen te realiseren. Er is tijd voor individuele aandacht, begeleiding en persoonlijk advies.

 

Persoonlijke leervraag
Jouw persoonlijke leervragen staan centraal in onze trainingen en krijgen een plek in het programma. Je vult voorafgaand aan de training een vragenlijst in, zodat je nadenkt over je daadwerkelijke leervraag. De trainer krijgt zo alvast een beeld van jouw praktijksituatie en leerwensen.
Aan het eind van de training formuleer je de punten waarmee je in de praktijk aan de slag gaat. 

 

 

 

 

Voordelige trainingen
Onze trainingen zijn aantrekkelijk geprijsd. Bovendien zijn alle tarieven all-in: er komen geen kosten meer bij voor accommodatie, materiaal of catering. Er wordt wel btw in rekening gebracht.

 

Ervaren trainers
Al onze trainers hebben meer dan 5 jaar ervaring in hun vakgebied. Dit komt tot uiting in hun heldere, mondelinge presentatie en de snelheid waarmee zij kunnen inspelen op jouw wensen en vragen. Zij houden de aandacht vast door afwisselende, interactieve werkvormen, levendige discussies en boeiende voorbeelden.

Onze medewerkers

Ragnar Makkink
Trainer en coach
Rene van der Zaag
Trainer en coach
Mara Keurhorst
Accountmanager
Martine Luiten
Verkoop binnendienst
Linda Heerlien
Verkoop binnendienst