Voordelen van MijnTraining

  • We trainen in kleine groepen
  • Je krijgt veel persoonlijke aandacht
  • We zijn voordelig geprijsd
  • Je krijgt altijd een ervaren trainer
  • We organiseren al vele decennia trainingen
  • We gaan vol enthousiasme voor je aan de slag!

 

Kleine groepen
Met maximaal 8 deelnemers in een open training zijn onze groepen klein, zodat iedereen voldoende mogelijkheid heeft om de persoonlijke leerdoelstellingen te realiseren. Er is tijd voor individuele aandacht, begeleiding en persoonlijk advies. In geval van maatwerk zijn in overleg grotere groepen mogelijk.  

 

Persoonlijke leervraag
Jouw persoonlijke leervragen staan centraal in onze trainingen en krijgen een plek in het programma. Je vult voorafgaand aan de training een vragenlijst in, zodat je nadenkt over je daadwerkelijke leervraag. De trainer krijgt zo alvast een beeld van jouw praktijksituatie en leerwensen.
Aan het eind van de training formuleer je de punten waarmee je in de praktijk aan de slag gaat. 

 

 

 

 

Voordelige trainingen
Onze trainingen zijn aantrekkelijk geprijsd. No-frills, geen fratsen. Alle genoemde tarieven zijn all-in: er komen dus geen kosten meer bij voor accommodatie, lesmateriaal of catering. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Ervaren trainers
Al onze trainers hebben meer dan 5 jaar ervaring in hun vakgebied. Dit komt tot uiting in hun heldere, mondelinge presentatie en de snelheid waarmee zij kunnen inspelen op jouw wensen en vragen. Zij houden de aandacht vast door afwisselende, interactieve werkvormen, levendige discussies en boeiende voorbeelden. Ze zorgen voor een fijne sfeer waarin het prettig en veilig leren is. En dat maakt het volgen van een training bij MijnTraining niet alleen zinvol, maar ook gewoon erg leuk!

Onze medewerkers en trainers
Wat mogen wij vandaag voor jou doen?

Ragnar Makkink
Trainer en coach
Rene van der Zaag
Trainer en coach
Mara Keurhorst
Accountmanager
Martine Luiten
Senior officemedewerker
Linda Heerlien
Trainingscoördinator