Wat onderscheidt MijnTraining van andere trainingsbureaus?

MijnTraining staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Wij vinden persoonlijk contact een belangrijke voorwaarde om tot een goede samenwerking en een goed uitgewerkt trainingsprogramma te komen. We spreken graag met betrokkenen (leidinggevende/deelnemers) voorafgaand aan een training en houden bij maatwerktrainingen intakes om een passend trainingsadvies te kunnen geven. Wij bieden maatwerktrainingen die aansluiten bij de werksituatie van de deelnemers.

 

 

Waar worden de trainingen gegeven?

Voor incompany trainingen komen de experts van MijnTraining naar je toe. Dat bespaart je reistijd en reiskosten. Heb je geen geschikte trainingsruimte in jouw organisatie? Dan reserveren wij een externe locatie voor jullie. Hier zijn meestal wel kosten aan verbonden.


Onze open trainingen organiseren we doorgaans afwisselend in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. De locaties zijn uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Op welke dagen en tijden kunnen de trainingen plaatsvinden?

Wij trainen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Trainingen (gedeeltelijk) in de avonduren zijn ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij wel een toeslag.

Welke trainingsvormen zijn er mogelijk?

Wij bieden verschillende trainingsvormen aan. Onze open trainingen gaan regelmatig van start op diverse locaties in Nederland. Je traint in een groep met maximaal 8 deelnemers, die uit allerlei organisaties komen. Er is ruimte voor eigen inbreng tijdens de training, maar het grootste deel van het programma staat van tevoren vast.

 

Als je met een aantal collega's of een afdeling dezelfde training wilt volgen, is een incompany training een betere keuze. Hierbij kun je kiezen uit een incompany training gebaseerd op het programma van de open training of een maatwerktraining. Bij de laatste variant stemmen we de trainingsinhoud af op jullie eigen leerdoelen en leerwensen en maken we een programma op maat.

 

Als je liever een individuele coaching volgt, is dat natuurlijk ook mogelijk. In een coaching ga je 1-op-1 met een trainer aan de slag met jouw leerwensen. De doelgerichte samenwerking tussen jou en je trainer zorgt ervoor dat je snel resultaat boekt. Ieder onderwerp en elke gewenste communicatieve vaardigheid kan onderdeel vormen van de training. Je werkt met je eigen materiaal en oefent met praktijksituaties.

Hoe snel kan ik met mijn training starten?

Hoe snel je kunt starten is afhankelijk van het aantal deelnemers en het voortraject. Individuele trainingen kunnen van start gaan als we de getekende offerte van je hebben ontvangen.

 

Voor incompany groepstrainingen vindt er meer afstemming plaats of is er meer voorbereiding nodig. Daarom duurt het iets langer om een groepstraining op te starten. Maar met inzet van beide kanten kunnen we al twee weken na de trainingsaanvraag starten.

Ik wil graag deelnemen aan een open training, maar ik kan niet op de vastgestelde data. Wat nu?

Neem even contact op met onze binnendienst via telefoonnummer 088 - 20 40 500. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een individuele training of een incompany training.

Ik kan niet bij alle lessen aanwezig zijn. Wat raden jullie aan?

Als je van tevoren al weet dat je een les gaat missen, kijk dan of een andere startdatum of andere locatie beter in je planning past. De training stemmen we af op de leerdoelen van de deelnemers en we gaan uit van 100% aanwezigheid. Als je echt verhinderd bent, neem dan contact met ons op voor andere mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via 088 - 20 40 500 of info@mijn-training.nl.

Kan ik een les inhalen bij een andere groep?

Vaak is er een verschil tussen de groepen: een ander niveau, een andere doelstelling, een andere trainer. Daarom is het lastig om zomaar in te stappen bij een andere groep. Het programma is niet altijd vergelijkbaar en daarom kun je een gemiste les meestal niet inhalen bij een andere groep. Neem altijd contact met ons op, dan kunnen we overleggen wat voor jou de beste mogelijkheid is.

Hoe ervaren zijn jullie trainers?

Onze trainers hebben meer dan 5 jaar ervaring als trainer. Zij trainen professioneel en met plezier. Dit komt tot uiting in een goede en duidelijke uitleg, gerelateerd aan jouw werkpraktijk. Zij kunnen inspelen op jouw wensen en vragen. 

Wat moet ik doen als ik twijfel over welke training ik moet volgen?

Bel of mail ons voor persoonlijk advies. Vertel ons wat je wilt leren, wat je lastig vindt en hoeveel tijd en budget je hebt. Dan adviseren we jou welke training en welke trainingsvorm het beste bij je past en wat het resultaat zal zijn.

Hoe kan ik in contact komen met een trainer?

Contact met onze trainers kun je via onze binnendienst aanvragen. Vanwege privacywetgeving verstrekken wij geen telefoonnummers of e-mailadressen van trainers. Wij benaderen de trainer en deze neemt vervolgens contact met jou op.

Rekenen jullie btw?

MijnTraining brengt btw in rekening. Dit geldt voor alle trainingsvormen die wij aanbieden.

Kan ik een training kosteloos annuleren?

Voor je een training wilt annuleren, is het verstandig om onze annuleringsvoorwaarden te lezen. Als je vragen hebt over de voorwaarden kun je ons altijd bellen op 088- 20 40 500. We willen je graag verder helpen, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Wat zijn jullie leveringsvoorwaarden?

Alles over onze leveringsvoorwaarden

Behoefte aan advies?

Bel 088 - 20 40 500. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.