Snel een antwoord op jouw vraag? Bekijk de meestgestelde vragen.

Welke trainingsvormen zijn er mogelijk?

Wij bieden verschillende trainingsvormen aan. Als je met een aantal collega's of een afdeling dezelfde training wilt volgen is een incompany training een goede keuze. We passen de trainingsinhoud af op jullie leerdoelen, niveau en branche.

 

Als je individueel een training wilt volgen, is dat natuurlijk ook mogelijk. In een individuele training ga je 1-op-1 met een trainer aan de slag met jouw leerwensen. De doelgerichte samenwerking tussen jou en je trainer zorgt ervoor dat je snel resultaat boekt. Ieder onderwerp en elke gewenste communicatieve vaardigheid kan onderdeel vormen van de training. Je werkt met je eigen materiaal en oefent met praktijksituaties.

 

Onze open trainingen gaan regelmatig van start op diverse locaties in Nederland. Je komt in een groep van maximaal 8 deelnemers, die uit allerlei organisaties komen. Er is ruimte voor eigen inbreng tijdens de training, maar het grootste deel van het programma staat van tevoren vast.

 

 

Ik wil graag deelnemen aan een open training, maar ik kan niet op de vastgestelde data. Wat nu?

Neem even contact op met onze binnendienst via telefoonnummer 088 - 20 40 50. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een individuele training of een incompany training.

Wat moet ik doen als ik twijfel over welke training ik moet volgen?

Bel of mail ons voor persoonlijk advies. Vertel ons wat je wilt leren, wat je lastig vindt en hoeveel tijd en budget je hebt. Dan adviseren we jou welke training en welke trainingsvorm het beste bij je past en wat het resultaat zal zijn.

Bekijk alle vragen

Persoonlijk advies nodig? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.