Kleine groepen

Met maximaal 8 deelnemers zijn de groepen klein, zodat je voldoende ruimte hebt om je persoonlijke leerdoelstellingen te realiseren. Er is tijd voor individuele aandacht, begeleiding en persoonlijk advies.

 

Persoonlijke leervraag, persoonlijke aandacht

Jouw persoonlijke leervragen krijgen een plek in het trainingsprogramma. Je vult voorafgaand aan de training een vragenlijst in, zodat je nadenkt over je daadwerkelijke leervraag. De trainer krijgt zo alvast een beeld van jouw praktijksituatie en leerwensen. Aan het eind van de training formuleer je de punten waarmee je in de praktijk aan de slag gaat en hoe je dat gaat doen. 

Praktijkgerichte trainingen

Het trainingsprogramma stemmen we zoveel mogelijk af op de werkpraktijk van de deelnemers. Voorbeelden, oefeningen, persoonlijke feedback en motiverende tips helpen je om het geleerde in je werk toe te passen.


Ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 5 jaar ervaring in hun vakgebied. Dit komt tot uiting in hun heldere, mondelinge presentatie en de snelheid waarmee zij kunnen inspelen op jouw wensen en vragen. Zij houden de aandacht vast door afwisselende, interactieve werkvormen, levendige discussies en boeiende voorbeelden.

Wij zijn MijnTraining

Ragnar Makkink
Trainer en coach
Rene van der Zaag
Trainer en coach
Mara Keurhorst
Accountmanager
Martine Luiten
Senior officemedewerker
Linda Heerlien
Trainingscoördinator

NRTO-keurmerk

MijnTraining is onderdeel van de NIOW Groep. Het NRTO-keurmerk geeft aan dat de NIOW Groep voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Daarnaast hanteert NIOW de gedragscodes van de NRTO voor alle trainingen.

 

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, de branchevereniging voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling verricht de toetsing aan de kwaliteitseisen. 

 

Natuurlijk hebben we ook annuleringsvoorwaarden.