Kleine groepen

Met maximaal 8 deelnemers zijn de groepen klein, zodat je voldoende ruimte hebt om je persoonlijke leerdoelstellingen te realiseren. Er is tijd voor individuele aandacht, begeleiding en persoonlijk advies.

 

Persoonlijke leervraag

Jouw persoonlijke leervragen krijgen een plek in het trainingsprogramma. Je vult voorafgaand aan de training een vragenlijst in, zodat je nadenkt over je daadwerkelijke leervraag. De trainer krijgt zo alvast een beeld van jouw praktijksituatie en leerwensen. Aan het eind van de training formuleer je de punten waarmee je in de praktijk aan de slag gaat en hoe je dat gaat doen. 

Praktijkgerichte trainingen

Het trainingsprogramma stemmen we zoveel mogelijk af op de werkpraktijk van de deelnemers. Voorbeelden, oefeningen, persoonlijke feedback en motiverende tips helpen je om het geleerde in je werk toe te passen.


Ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 5 jaar ervaring in hun vakgebied. Dit komt tot uiting in hun heldere, mondelinge presentatie en de snelheid waarmee zij kunnen inspelen op jouw wensen en vragen. Zij houden de aandacht vast door afwisselende, interactieve werkvormen, levendige discussies en boeiende voorbeelden.