Jij wil goede gesprekken voeren

Met je collega’s en je leidinggevende. Eigenlijk met iedereen. Maar een gesprek loopt niet altijd soepel, dat heb je in de praktijk ervaren. Je krijgt soms niet de reactie die je had verwacht of je vindt een gesprek spannend. Hoe kun je deze gesprekken beter aanpakken? Gebruik andere technieken, die je leert in de 2-daagse training Interpersoonlijke communicatie.

 

Zo leer je dat in de training Interpersoonlijke communicatie

Kort gezegd: door inzicht, nieuwe technieken, oefenen en toepassen. Als je weet wat er niet goed gaat, kun je het veranderen. Hoe gaan je gesprekken nu en welk gedrag laat je zien? Welk reactie roept jouw houding op bij de ander, positief of negatief? De trainer houdt je figuurlijk een spiegel voor. En vertelt je hoe je een gesprek goed opbouwt en kunt sturen. Net zo belangrijk: goed luisteren, de juiste vragen stellen en je non-verbale communicatie. Dit ga je oefenen en toepassen. Dat klinkt misschien spannend, maar dat is het niet. In een vertrouwde omgeving kun je alles uitproberen en ervaren. Situaties uit jouw werk gebruiken we als casus. Je ontdekt wat je bereikt met ander gedrag of een andere toon. Uiteraard krijg je feedback en persoonlijke verbetertips. Wat je in de training Interpersoonlijke communicatie leert kun je gebruiken op de werkvloer. Daar krijg je de handvatten voor.

 

Dit levert meedoen aan de training Interpersoonlijke communicatie je op

  • Inzicht in je eigen communicatiegedrag en je gesprekstechnieken
  • Goede voorbereiding op een gesprek
  • Inzicht in soorten gesprekspartners
  • Beter omgaan met emoties van jezelf en anderen
  • Bezwaren en weerstand herkennen en beïnvloeden
  • Waarnemen en luisteren
  • Effectief feedback geven en ontvangen
  • Non-verbale communicatie inzetten en interpreteren
  • Betere gesprekken voeren
  • Fijnere samenwerking

Je wil meedoen aan de training Interpersoonlijke communicatie

Leuk! Goed dat je jezelf de kans geeft om betere gesprekken te voeren. Iedereen die deze wens heeft kan meedoen aan de training Interpersoonlijke communicatie. Als jij je gegevens invult, regelen wij de rest. Vragen? Bel of mail ons. We houden van korte lijnen. En natuurlijk van tevreden klanten.

Deze training incompany?

Wil je samen met je collega’s de training Interpersoonlijke communicatie volgen? Geef je dan op als team. Bespaart kosten en je hebt allemaal dezelfde kennis. Maakt het gesprek nog makkelijker!

 

Lees meer over de mogelijkheden voor een incompany training
Incompany trainingen
Neem contact met ons op voor verdere informatie
Contactgegevens