Assertiviteitstraining

Ik vond de training Assertiviteit heel erg leerzaam en interessant. De rollenspellen waren best moeilijk, maar een uitdaging om te doen. Ik ga wat ik geleerd heb zeker in de praktijk brengen. Het was een kleine groep waardoor we diep op de onderwerpen kon

Deelnemer training Assertiviteit
Lees meer

Interpersoonlijke communicatie

De persoonlijke aandacht tijdens de training Interpersoonlijke communicatie was heel prettig. Er is met tijd en diepgang gekeken naar de communicatie van deelnemers. Er wordt goed doorgevraagd en geanalyseerd.

Deelnemer training Interpersoonlijke communicatie
Lees meer

Interpersoonlijke communicatie 2

Ik voelde me erg prettig in de kleine groep. De trainer was enthousiasmerend in combinatie met een prettige rustige uitstraling. Hierdoor voelde ik me op mijn gemak en heb ik veel geleerd over mezelf en anderen.

Deelnemer training Interpersoonlijke communicatie
Lees meer

Klantgericht telefoneren

Mijn doel om aan de training Klantgericht telefoneren deel te nemen was om lastige klanten beter te woord te kunnen staan. Ik heb nu een beter gevoel over hoe ik dit aan moet pakken.

Deelnemer training Klantgericht telefoneren
Lees meer

Overtuigen!

Mijn doel was om beter gesprekken te kunnen voeren in verschillende situaties. Ik heb geleerd welke woorden ik wel en welke ik juist niet moet gebruiken en dat houding ook belangrijk is.

Deelnemer training Overtuigen!
Lees meer

Overtuigend presenteren

Ik vond de training Overtuigend presenteren geweldig leerzaam en ook heel goed voor mijn zelfvertrouwen.

Deelnemer training Overtuigend presenteren
Lees meer

Persoonlijke effectiviteit 1

De trainer was erg betrokken en deed de deelnemers vaak verbaasd staan over haar inzicht in de persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Ze heeft mij in ieder geval extra zelfinzicht gegeven waarmee ik concreet aan de slag kan.

Deelnemer training Persoonlijke effectiviteit
Lees meer

Persoonlijke effectiviteit 2

Een goede training om jezelf beter te leren kennen en inzicht te verkrijgen in je persoonlijk functioneren, voornamelijk op communicatief en sociaal vlak. De kleinere context creert ruimte voor je eigen verhaal en door de betrokken trainer is er snel diep

Deelnemer training Persoonlijke effectiviteit
Lees meer

STAP: Moeilijke gesprekken voeren

Het was een ontzettend leerzame training gegeven door een super fijne training. Fijn dat de inhoud op mijn persoonlijke leerdoel kon worden afgestemd. Leuke afwisseling van theorie en opdrachten.

Deelnemer aan de training Moeilijke gesprekken voeren
Lees meer