Onze meest gekozen effectiviteitstrainingen

Maatwerktraining: onze werkwijze

Het begint met een telefoontje. Je belt ons en vertelt welke training je incompany wilt organiseren en waarom. Natuurlijk vragen wij door over het type medewerkers, taken, de doelstelling en randvoorwaarden als planning en budget. We schetsen een voorlopig beeld van de training en de kosten.

 

Heb je vertrouwen in onze aanpak? Dan is het tijd om elkaar te ontmoeten. Een persoonlijke klik is belangrijk als je de ontwikkeling van je medewerkers aan ons toevertrouwt. We komen langs of plannen een online meeting. Samen bepalen we wat we gaan doen om een training met impact neer te zetten.

 

Na je akkoord op de plannen en de kosten, inventariseren we de leerwensen van de individuele medewerkers. Met die input maken we praktijkvoorbeelden en oefeningen die de training herkenbaar en extra leerzaam maken.

 

Tijdens de training zelf houden we de sfeer informeel maar wel resultaatgericht. Denk aan korte blokjes theorie, praktijkvoorbeelden, zelf aan de slag, feedback van de trainer en leren van elkaar. Dit gebeurt allemaal in een open en veilige sfeer, want dan is leren gemakkelijker.

 

Aan het eind van de training zorgen wij voor certificaten en evaluaties. In ieder geval gaat iedere deelnemer naar huis met een plan. Hoe ga je morgen toepassen wat je vandaag hebt geleerd? En met welke collega kun je sparren als je het geleerde wel wilt toepassen maar even niet weet hoe? Zo dragen de inzichten en nieuwe vaardigheden van onze trainingen bij aan jullie succes.

Voordelen van maatwerk

  • Je bereikt sneller inzicht in de praktische toepassing van inzichten en vaardigheden omdat we situaties uit jullie praktijk gebruiken als casus.
  • Je bepaalt zelf waar en wanneer de training plaatsvindt en hoe lang deze duurt.
  • Je kunt meerdere trainingen combineren in één trainingsprogramma.
  • Je bespaart geld. Een incompany training is een stuk voordeliger dan wanneer deelnemers zich individueel inschrijven voor een training met open inschrijving.
  • Samen leren creëert energie en motivatie in je team; goed voor het teamgevoel!

Een goede training om jezelf beter te leren kennen en inzicht te verkrijgen in je persoonlijk functioneren, voornamelijk op communicatief en sociaal vlak. De kleinere context creert ruimte voor je eigen verhaal en door de betrokken trainer is er snel diep

Deelnemer training Persoonlijke effectiviteit

Ik vond de training Overtuigend presenteren geweldig leerzaam en ook heel goed voor mijn zelfvertrouwen.

Deelnemer training Overtuigend presenteren

Het was een ontzettend leerzame training gegeven door een super fijne training. Fijn dat de inhoud op mijn persoonlijke leerdoel kon worden afgestemd. Leuke afwisseling van theorie en opdrachten.

Deelnemer aan de training Moeilijke gesprekken voeren

Advies over maatwerktraining?

Wil je sparren over een training op maat voor jouw organisatie? Bel ons op 088-2040500 en vertel wat je wilt bereiken. In overleg ontwikkelen we een training die helemaal aansluit bij jouw wensen. Laat je je liever nog eens inspireren door ons aanbod? Bekijk dan het aanbod aan open trainingen.